Over Redres de erfgoedexpert

1034312_Herontwikkeling-en-bouwkavels.jpg

Nederland is rijk aan bijzonder erfgoed en dagelijks zijn we met veel passie en plezier bezig met het waarderen van erfgoed. We weten als geen ander de kwaliteiten en potentie van bijzondere gebouwen en complexen te herkennen en uit te dragen. Voor ons is het de gewoonste zaak van de wereld de unieke eigenschappen, historie en daarmee samenhangende gevoelswaarde, te vertalen in een marktproduct met toekomstwaarde. Wij werken daarbij transparant, integer, onafhankelijk en professioneel.

re dres~seren (ov.ww.) betekent: weer in orde brengen, herstellen.

Ruim een decennium ervaring

Wanneer u op zoek gaat naar erfgoed een bijzonder object wil verkopen en/ of verhuren of advies wilt inwinnen kunt u niet om Redres heen. Ons unieke concept speelt duidelijk in op een specifieke doelgroep in de markt. Erfgoedliefhebbers, mensen die ánders willen wonen en/ of werken dan "doorsnee", en mensen die op zoek zijn naar een droom kunnen van hartenlust rondstruinen in ons aanbod.

Vanzelfsprekend zetten we hierbij onze brede werkervaring in. Ons unieke aanbod is bekend bij alle relevante beleggers en (her)ontwikkelaars in Nederland. Redres onderscheidt zich van reguliere (bedrijfs)makelaars. Niet alleen door onze focus op erfgoed, ons grote landelijke netwerk en de uitstekende contacten met monumentenzorgers (Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed, monumentenambtenaren, Restauratiefonds en Erfgoed-specialisten), maar vooral door onze persoonlijke aanpak.

Dankzij onze eigen website redres.nl kunnen wij onze activiteiten en ons unieke aanbod via onder de aandacht brengen van meer dan 50.000 unieke bezoekers per maand. De 450.000 pageviews per maand zeggen genoeg: het is dé plek op internet voor liefhebbers op zoek naar bijzonder erfgoed. Daarnaast bevat onze Nederlandse databank adressen van meer dan 25.000 geïnteresseerden. Deze is volledig up-to-date en wordt regelmatig aangeschreven.

1036571_log-eu-esf.jpg

Redres voert een programma “Duurzame Inzetbaarheid” uit, dat door het Europees Sociaal Fonds is geïnitieerd. Dankzij de financiële bijdrage uit dit fonds is het mogelijk gemaakt dat Redres haar medewerkers en de organisatie als geheel doorontwikkelt.


ONTVANG ONZE NIEUWSBRIEF

X

Wij
brengen u het
leukste nieuws!

Ontvang onze nieuwsbrief