Uniek huis of object kopen

1036699_07_35998441_Peter_Kos_De_Rokerij_28.jpg

Bent u op zoek naar een bijzonder object dat nét even anders is dan de rest? Redres is gespecialiseerd in bijzondere objecten zoals bijvoorbeeld kerken, kloosters, schoolgebouwen, industrieel erfgoed, watertorens, molens, vintage vastgoed, bijzondere architectuur en andere parels uit lang vervlogen tijden.

Heeft u een bijzonder object gevonden?

Wij helpen u graag! Heeft u uw oog laten vallen op een bijzonder object? Dan nemen we alle tijd om u hierover te informeren. Alle objecten die wij te koop aanbieden hebben wij zorgvuldig geanalyseerd. We informeren u daarom open en helder over alle mogelijkheden of beperkingen die de koop van een specifiek pand met zich mee brengt. Bij de aankoop van bijvoorbeeld een niet-alledaags object, kunt u te maken krijgen met zaken die eveneens niet-alledaags zijn. Zo zijn er bijvoorbeeld speciale regelgevingen voor het bewonen van cultureel erfgoed en monumenten. Als expert informeren wij u onder meer over de regelgeving bij monumentale huizen en adviseren wij over de bouwkundige aspecten. Wanneer u bijvoorbeeld aanpassingen wilt laten uitvoeren, dan zijn er in de regel vergunningen vereist.

Nog op zoek naar uw droomobject?

Staat uw droomobject er niet tussen? Neem dan contact met ons op en wij gaan voor u op zoek. Via ons betrouwbare netwerk hebben wij dagelijks contact met instanties en eigenaren die bijzondere huizen, monumenten of objecten (stil) te koop aanbieden.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over de bijzondere huizen die wij te koop aanbieden? Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Uw contactgegevens
* verplichte velden