Het Redres team

1037524_DSC_6165_Referentiebeeld-brochure-REDRES.jpg

Redres heeft de meest uiteenlopende, bijzondere objecten verkocht, verhuurd en getaxeerd. Soms is er sprake van herbestemming, maar soms ook van volledige transformatie naar een (gedeeltelijk) nieuw uiterlijk en nieuwe functies. Het kunnen culturele, industriële, militaire, of religieuze gebouwen zijn. Variërend van Vintage tot monumentaal erfgoed.

Onze opdrachtgevers zijn overheden zoals gemeenten, provincies en waterschappen, waterleidingbedrijven en hoogheemraadschappen, onderwijsinstellingen zoals hogescholen, zorginstellingen, woningbouwcorporaties, particuliere en institutionele beleggers, projectontwikkelaars en vele particulieren met als doel het bezit op een optimale manier te verzilveren.

Redres de erfgoedexpert bestaat uit een enthousiast team onder leiding van ir. Jan-Willem Andriessen en Jim F. Reerink. Het bemiddelen in dit segment gaat over mensen en vastgoed. Alle teamleden hebben een brede particuliere maar ook zakelijke vastgoedachtergrond variërend van makelaardij en taxatie, architectuur en bouwkunde, rentmeesterschap, projectontwikkeling, marketing, sociale media en fotografie. 

ir. Jan-Willem Andriessen
ir. Jan-Willem Andriessen

Directie

Jim F. Reerink
Jim F. Reerink

Directie

Vincent Bakker
Vincent Bakker

Marketing Manager, K-RMT®

Nadine van Elst - Lanting
Nadine van Elst - Lanting

Kandidaat Makelaar K-RMT®

drs. Ivo Sweep
drs. Ivo Sweep

Sales Associate

Charlotte Prinsen - Avenarius
Charlotte Prinsen - Avenarius

Sales Associate

ONTVANG ONZE NIEUWSBRIEF

X

Wij
brengen u het
leukste nieuws!

Ontvang onze nieuwsbrief