Magnifiek woonhuis in Meppel

Zuideinde 37 is een magnifiek woonhuis vol schoonheid en sfeer, met zeeën van ruimte. "Authentieke details bewaard gebleven" - dat zou hier het understatement van de eeuw zijn. Authentiek en betoverend tot in het kleinste detail. Gebouwd in een periode dat bouwen nog voor de eeuwigheid was. Ontworpen door de bouwmeester, gerealiseerd door de beste metselaars, beeldhouwers en timmerlieden. In de 119 jaar daarna met de grootst mogelijke zorg onderhouden en verbeterd.

Omschrijving

Omschrijving

De indeling van het woonhuis is als volgt:

Begane grond
Entree met prachtig bewerkte voordeur met portaal naar de imposante hal die geheel van marmer en fraai lijstwerk rond de binnendeur is voorzien, toilet, tweedelige wijnkelder, indrukwekkend trappenhuis, royale en sfeervolle kamer en suite met parketvloer, dubbele zwart marmeren schouw en plafonds met ornamenten, fraaie serre geheel voorzien van glas-in-lood ramen, centraal gelegen leefkeuken, werk- en slaapkamer voorzien van boekenkast en tuindeuren, badkamer met alle luxe voorzieningen. Daarnaast zijn in het van binnenuit bereikbare koetshuis meerdere bijkeukens en een toilet aanwezig.

Eerste verdieping
Trappenhuis met royale overloop, drie ruime slaapkamers, royale kamer en suite vergelijkbaar met de begane grond met toegang tot het balkon, separaat toilet met fontein en een badkamer voorzien van ligbad en dubbele wastafel. Op het koetshuis bevindt zich een grote zolderberging

Tweede verdieping
Dubbele overloop, een slaapkamer en twee grote ruimtes met vele mogelijkheden voor extra slaap- of werkruimte.

Neem een middag vrij voor een uitgebreide rondleiding, want met een snelle 'bezichtiging' doe je dit unieke pand tekort. Vraag een museumdirecteur, een bouwkundige en een kunsthistoricus mee. Zij zullen na afloop direct toegeven, dat de kans in Nederland heel erg klein is, om zó bevoorrecht te mogen wonen.

Brochure downloaden

Brochure downloaden naar boven

Meer informatie over dit object?

Vraag dan snel de prospectus aan!
Dit doet u snel en eenvoudig door op de prospectus te klikken. Eenmalig maakt u een account aan en u hebt direct toegang tot de prospectus van alle prachtige objecten die wij in aanbod hebben! Door bij ons bekend te zijn kunnen wij u tevens de snelle en adequate service leveren die u van ons gewend bent!

Klik op de prospectus om deze te openen.

Vraag bezichtiging aan

Vraag bezichtiging aan naar boven

Locatie van boven

Locatie van boven naar boven

Plan route

U vertrekt vanaf

Toon route

Bel direct

Deel deze pagina
X

Wij
brengen u het
leukste nieuws!

Ontvang onze nieuwsbrief