Molen met molenaarshuis en pakhuis op een sfeervolle locatie in Tholen

Unieke volledig maalvaardige en totaal gerestaureerde Korenmolen met molenaarshuis, winkel/pakhuis & berging op royaal perceel eigen grond van 475 m² gelegen op de wellicht mooiste en meest sfeervolle locatie tegen het park van de havenstad Tholen. Naast dat het hier fantastisch wonen is zijn er mogelijkheden voor ondernemerschap met een eigen winkel in het pakhuis en is er toestemming voor het realiseren van een pannenkoekhuis. De molen is op de begane grond en eerste etage ingericht om te kunnen wonen en zodoende ontstaat er samen met de woning een royaal woongeheel.

Omschrijving

Omschrijving

Begane grond
U betreedt de woning via de hal welke toegang geeft tot de sfeervolle molenkamer. In de molenkamer kunt u uniek genieten van der sfeer en de bijzondere locatie. Deze kamer beschikt over een grote schouw, Janus houtkachel en een convectorput. Door middel van twee openslaande tuindeuren heeft u vanuit uw sfeervolle woonkamer toegang tot de voor- en achtertuin. Het plafond is voorzien van balken en vloerdelen. De wanden zijn afgewerkt met schoonmetselwerk. De betonnen vloer is voorzien van een houtenvloer (eiken). Vanuit deze bijzondere woonkamer heeft u toegang tot de andere woonkamer. Deze L-vormige woonkamer beschikt over een sfeervolle houtkachel, twee schouwpartijen, radiator en een telefoon- enkabelaansluiting. Deze woonkamer biedt voldoende mogelijkheden voor het creëren van een sfeervolle zithoek. Het plafond is voorzien van gips en hardboard. De wanden zijn afgewerkt met behang, de houtenvloer is voorzien van massief eiken vloer. De massief eiken keuken beschikt over een rechte opstelling en is voorzien van een koelkast, vriezer, afzuigkap, keramische kookplaat, oven en een radiator. Het plafond is voorzien van balken en hardboard. De wanden zijn afgewerkt met granol. De betonnen vloer is voorzien van plavuizen.
Vanuit de keuken heeft u toegang tot de hal en bijkeuken. De hal beschikt over een radiator en trapkast. Het plafond is voorzien van hardboard. De wanden zijn afgewerkt met granol en voor de helft betegeld. De betonnen vloer is voorzien van vloerbedekking. In de bijkeuken bevindt zich de meterkast, het toilet en een wasmachine- en drogeraansluiting. De meterkast beschikt over vijf groepen en een kookgroep, kabelaansluiting en ISDN aansluiting (woonkamer) en twee aardlekschakelaars. Het plafond is voorzien van MDF schroten. De wanden zijn afgewerkt met MDF. De betonnen vloer is voorzien van plavuizen. Het toilet beschikt over een fonteintje, radiator en een raam. Het plafond is voorzien van kunststof schroten. De wanden zijn geheel betegeld. De betonnen vloer is voorzien van plavuizen.

Eerste verdieping
Aankomend op de overloop van de eerste verdieping heeft u toegang tot drie slaapkamers, de badkamer en een douche. Het plafond is voorzien van hardboard. De wanden zijn afgewerkt met granol. De houtenvloer is voorzien van vloerbedekking.
Slaapkamer 1 bevindt zich aan de voorzijde van de woning en beschikt over een radiator. Het plafond is voorzien van zachtboard. De wanden zijn afgewerkt met behang. De houtenvloer is voorzien van laminaat. Slaapkamer 2 bevindt zich aan de achterzijde van de woning en beschikt over een bergkast, radiator en telefoonaansluiting. Het plafond is voorzien van zachtboard. De wanden zijn afgewerkt met behang. De houtenvloer is voorzien van vloerbedekking. Slaapkamer 3 bevindt zich aan de achterzijde van de woning en beschikt over een bergkast, radiator en geeft toegang tot het dakterras. Het plafond is voorzien van hardboard. De wanden zijn afgewerkt met behang. de houtenvloer is voorzien van vloerbedekking.
De badkamer beschikt over een toilet, ligbad, dubbele wastafel, raam, bidet en een radiator. Het plafond is voorzien van gips en spots. De wanden zijn geheel betegeld. De betonnen vloer is voorzien van plavuizen. De douche beschikt over een radiator en dubbele wastafel. Het plafond is voorzien van kunststof schroten. De wanden zijn geheel betegeld. De betonnen vloer is voorzien van plavuizen.

Op de eerste verdieping van de molen is nog een vierde slaapkamer. Deze sfeervolle en unieke slaapkamer beschikt over een radiator. Het plafond is voorzien van balken en vloerdelen. Het plafond is voorzien van schoonmetselwerk. De houtenvloer is voorzien van laminaat. Deze slaapkamer is toegankelijk vanuit de unieke woonkamer in de molen en vanuit het Molenmuseum.

Pakhuis
De winkel is gesitueerd op de begane grond en beschikt over openslaande tuindeuren en een trapopgang naar de eerste verdieping. De wanden zijn afgewerkt met stucwerk. De betonnen vloer is voorzien van grenen vloerdelen.
Het Molenmuseum bevindt zich op de eerste etage. Het plafond van deze ruimte is voorzien van gips en is gesausd. De wanden zijn gesausd. De houtenvloer is voorzien van laminaat. Vanuit deze ruimte is er toegang tot de sfeervolle slaapkamer op de eerste verdieping van de molen.
Het pakhuis is volledig geïsoleerd en voorzien van EPDM op het plat dak. De meterkast beschikt over vijf groepen, twee aardlek en twee krachtgroepen.

Tuin
De voortuin beschikt over buitenverlichting, siertuin en sierbestrating. Afmetingen: 5 x 15 meter. De prachtige aangelegde achtertuin beschikt over buitenverlichting, buitenkraan, siertuin, sierbestrating, elektra, Portugees graniet en heeft een vrij achterom. In deze sfeervolle tuin kunt u de gehele dag genieten omdat u ruimte heeft voor meerdere zithoeken. Afmetingen: 12 x 16 meter. De schuur beschikt over klinkers, elektra, is geïsoleerd en op het plat dak ligt EPDM. Afmetingen: 6.20 x 2.57 meter.

Brochure downloaden

Brochure downloaden naar boven

Meer informatie over dit object?

Vraag dan snel de prospectus aan!
Dit doet u snel en eenvoudig door op de prospectus te klikken. Eenmalig maakt u een account aan en u hebt direct toegang tot de prospectus van alle prachtige objecten die wij in aanbod hebben! Door bij ons bekend te zijn kunnen wij u tevens de snelle en adequate service leveren die u van ons gewend bent!

Klik op de prospectus om deze te openen.

Vraag bezichtiging aan

Vraag bezichtiging aan naar boven

Locatie van boven

Locatie van boven naar boven

Plan route

U vertrekt vanaf

Toon route

Bel direct

Deel deze pagina
X

Wij
brengen u het
leukste nieuws!

Ontvang onze nieuwsbrief