B&B en Horeca

1036703_37_Roderwolde_Hoofdstraat_32_REDRES-JWA_2214.jpg

Bij Redres vindt u de ultieme objecten voor een bed & breakfast of andere horeca op de mooiste locaties van Nederland.

Unieke objecten voor bed & breakfast en horeca te koop

Een restaurant in een oude kerk in een rustiek dorpje, een hotel in een monumentaal pand aan het water of een bed & breakfast in een voormalig stationsgebouw; droomt u ook van het exploiteren van uw horeca-onderneming in een écht bijzonder pand? Bij Redres vindt u de perfecte objecten voor bijvoorbeeld een bed & breakfast of andere horeca passend bij een uniek concept. En dat op de mooiste locaties van Nederland.

Divers vastgoed, diverse mogelijkheden

Redres heeft verschillende objecten in haar aanbod die zich uitstekend lenen voor een horecabestemming. Zo hebben wij objecten te koop die reeds dienst deden als een bed & breakfast, restaurant of hotel. Deze geven u meteen een goed idee hoe uw onderneming eruit zou kunnen zien. Maar we hebben ook ander, prachtige vastgoed te koop dat mogelijk geschikt is voor een horecabestemming en wacht op een bevlogen eigenaar. Dankzij de exclusieve en vaak magnifieke locaties maken de aangeboden objecten van Redres het verschil tussen een aangenaam verblijf en een onvergetelijke ervaring bij uw gasten.

Alle mogelijkheden scherp in kaart

Een object kan nog zo mooi zijn, maar voldoet het ook aan de (toekomst)wensen die u heeft, de eisen die u stelt en past het binnen het financiële plaatje? Redres helpt u graag het juiste object te vinden om uw dromen te verwezenlijken. Met onze jarenlange ervaring zien wij vaak mogelijkheden waar anderen die nog niet zagen. We informeren u natuurlijk ook zonder omhaal over de onmogelijkheden.

Meer informatie?

Bent u benieuwd wat Redres voor u kan betekenen op het gebied van wonen, werken of de verkoop van een restaurant, hotel of bed & breakfast? Onze specialisten denken graag met u mee. Neem hier contact op of bel 035 647 08 78. 

BEKIJK AANBOD OP DE KAART

ONTVANG ONZE NIEUWSBRIEF

X

Wij
brengen u het
leukste nieuws!

Ontvang onze nieuwsbrief